Fitfilmpjes en online lessen

Wil je naast je huidige beweegactiviteit beginnen met trainen? De deelnemende sport- en health ondernemers bieden op hun speciale corona-kilo-challengepagina’s heel veel beweeglessen en trainingen aan. Klik de logo’s hieronder aan en neem een kijkje! Er zit vast iets bij waar jij blij van wordt.

Bij Omnis kan iedereen vanuit ontspanning bewegen. We geven ook slimme tips & tricks om je mindset en voeding te  optimaliseren, zodat afvallen beter lukt. Klik op het logo voor al onze corona-kilo-challenge-activiteiten.

Cindy

Small-group en personal-training-studio met diverse live en online lessen, sporten op eigen tempo en niveau. Sportief, gezond, verantwoord en gezellig! Neem een kijkje via het logo om te zien wat ik tijdens de corona-kilo-challenge organiseer.

Sport2000 Leusden

Sport2000 Leusden is dé plek voor fitness, personal training, groepslessen en wellness. Bij ons ben je verzekerd van goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Klik op het logo en check onze speciale corona-kilo-pagina!

Sport, Racket en Gezondheidscentrum Theo Meijer Sport. ‘One Life, Live it Well’. Dit is onze visie, zorg voor een goede basis, geef het leven glans en haal eruit wat erin zit! Ons complete aanbod voor de corona-kilo-challenge vind je onder het logo.

Beweegspecialist Martine du Floo. Voor homeopathie, training en meer voor mens en dier. Via mijn visitekaartje kom je op mijn speciale corona-kilo-pagina.

Speciaal voor de corona-kilo-challenge hebben we ook een paar leuke work-outs gemaakt. Digitaal natuurlijk, dus je kunt ze doen wanneer jij daar tijd voor hebt. In de loop van week 3 plaatsen we hier een paar nieuwe thuisprogramma’s.

Thuisprogramma 1 – light

Basisprogramma 1. Nodig: matje, twee lichte gewichtjes of 2 flesjes gevuld met water

Thuisprogramma 2 – medium

Basisprogramma 2. Nodig: matje, stoel en een muur voor de “wall-squat”