Hoe werkt de corona-kilo-challenge?

De challenge start op maandag 1 maart en duurt 6 weken, tot maandag 12 april. De eerste 3 weken ga je – naast je dagelijkse beweging – 2 keer per week extra bewegen. Je kunt wat vaker gaan wandelen of fietsen, of je kiest een bewegingsvorm uit ons aanbod. Van ontspanningsoefeningen tot intensieve workout: je kiest de vorm die bij jou past en waar jij blij van wordt. In week 4 t/m 6 kies je een extra, 3e bewegingsmoment en -vorm.

Op de speciale corona-kilo-challengepagina’s van de deelnemende sport- & health-ondernemers vind je alle online fitfilmpjes en beweeglessen. Daar vind je ook de work-outs die we speciaal voor de challenge hebben gemaakt!

We hopen dat je het fijn vindt om wat meer te bewegen. En¬†natuurlijk hopen we dat we samen Leusden flink wat kilo’s lichter kunnen maken! Wil je afvallen? Meet dan aan het begin van de challenge je startgewicht en na 6 weken je eindgewicht. Dat kan op de weegschaal bij jou thuis, of op een professionele weegschaal bij een van de deelnemende sport- & health-ondernemers. Via het contactformulier kan je het resultaat aan ons doorgeven. We gebruiken je gegevens alleen om een optelsom van alle afgevallen kilo’s te maken!