Resultaat

Natuurlijk vinden we het leuk om aan het eind van de challenge te weten hoeveel kilo’s Leusden lichter is geworden. Heb jij je start- en eindgewicht bijgehouden? Laat het ons weten via onderstaand invulformulier

  We zijn ook hartstikke benieuwd wat je van de challenge vond. Via dit formulier kan je contact met ons opnemen. Alvast bedankt!

  Wat een leuke reacties hebben we gekregen. Enkele voorbeelden zie je hieronder

  • Dank je wel voor het organiseren van deze leuke challenge. Hierdoor na een jaar niks het sporten weer opgepakt
  • Doe al veel sportlessen via zoom. Maar met de kilochallenge was aanbod leuk gevarieerd
  • Leuke actie wordt gewaardeerd in deze tijd
  • Super leuk dit, helaas te weinig tijd (gemaakt) goed mee te doen. Wel ommetjes gelopen iedere dag. Stom van mezelf maar wel goeie stok achter de deur af te vallen
  • Ik heb aardig wat weken best wel fanatiek meegedaan met al jullie aangeboden lessen (geen zoom, maar gewoon wat ik op een voor mij geschikt moment kon afspelen) en fanatiek ommetjes gelopen.

  Helaas 1,5 week geleden iets te fanatiek ook gedacht dat ik wel mijn oude 5 km hardlooprondje wel kon lopen, maar n blessure in mijn heup opgelopen. Dus tja, daarna alleen nog maar wat voorzichtige zachte lesjes gevolgd, helaas. Maar een geweldig initiatief, ik hoop dat er een vervolg komt en navolging door andere steden.

  Elk beetje om gestimuleerd te worden om meer te bewegen is er weer een